Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Als ZZP’er een auto dankzij Financial Lease

1 min gelezen
financial lease

Eerlijk is eerlijk, gelukkig bestaat Financial Lease! Daar heb ik een auto kunnen leasen voor een prikkie en dat doet mijn zaken absoluut ter goede. Wanneer je als ZZP’er start, is de kans groot dat je alles zo goedkoop mogelijk doet. Althans, de kans dat jij nog geen groot budget of vangnet hebt is sterk aanwezig. Een dure auto kopen kan dan aantrekkelijk zijn, aangezien je nu eigen baas bent. Maar dit is niet altijd mogelijk en dat was ook bij mij het geval. Toch moet ik regelmatig naar klanten toe en daar wil ik niet op mijn racefiets aankomen natuurlijk. Soms is dat ook  niet eens mogelijk met alle goederen die ik af en toe mee neem! Hoe dan ook, ik besloot op zoek te gaan naar lease opties en zo kwam ik bij Financial Lease terecht. Nadat ik al meerdere bedrijven benaderd had, wist ik dat ik goed op de kleine lettertjes moest letten als ik voor echt een goede prijs wilde gaan. Dat was geen probleem bij dit bedrijf, want zij hebben de mooiste occassions in de aanbieding die ik eenvoudig kon leasen voor een prachtig bedrag.
financial lease

Zo gezegd, zo gedaan

Ik ging op zoek naar de auto die ik graag wilde en die had ik al snel gevonden. Financial Lease ging voor mij aan de slag en zo had ik in no time mijn auto voor de deur staan! En dat alles op kosten van mijn bedrijf.. Nu alleen nog een goede verzekering regelen.

 

financial lease