Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Boekhouden was nog nooit zo makkelijk!

1 min gelezen
Boekhoudprogramma

Als je een eigen bedrijf hebt, weet je vast wel hoe lastig het soms kan zijn om de boekhouding te doen. Het neemt veel tijd in beslag en daarnaast vindt niet iedereen deze taken leuk om te doen. Daarom willen we je een tip meegeven; doe je boekhouding met een online boekhoudprogramma! Door middel van dit boekhoudprogramma kun je jouw boekhouding volledig online doen. ‘Wat is hier het voordeel aan?’ vraag je je wellicht af. Met een online programma voor je boekhouding kun je snel facturen maken, BTW-aangifte doen, bankmutaties matchen en boeken, investeringen boeken en nog veel meer. Er zijn diverse pakketten waar je uit kunt kiezen; van een pakket voor starters tot een uitgebreider pakket met meer functies. 

Boekhoudprogramma

Voor welk pakket kies jij? 

Je kunt bij Kleisteen terecht voor allerlei zaken rondom je boekhouding en dus ook voor de online programma’s. Ze bieden een starterspakket voor als je eerst nog even wil kijken of het programma wat voor je is. Daarnaast kun je urenregistratie en project- en voorraadbeheer implementeren in je boekhoudpakket. Dit pakket heet het Kleisteen PRO pakket. Op de website kun je precies zien wat er in welk pakket zit inbegrepen. 

Tussen het standaardpakket en het PRO pakket zit ook nog een premium pakket. Dit pakket heeft extra functies naast die van het standaardpakket. Denk aan vreemde talen of valuta gebruiken, maar ook budget en prognose, zelf rechten en rollen kunnen instellen, et cetera.

Meer verhalen