Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Eenvoudig Creditcard vergelijken

2 min gelezen
anonieme creditcard

Waar moet je nou eigenlijk op letten als je Creditcard vergelijken gebruikt. Het is belangrijk om jezelf af te vragen waarvoor je de creditcard nou precies voor nodig hebt of sterker nog waarvoor je het wilt gaan gebruiken.

Sommigen gebruiken de creditcard om altijd een bedrag ter beschikking of achterwege te hebben voor noodgevallen. Meestal wordt er dan gekozen om de rente van de credit kaart te verhogen. Mocht je dit willen houd dan rekening dat het maandelijkse bedrag meer wordt. Simpelweg omdat de creditcard alleen in Noodsituaties gebruikt wordt. Doordat je minder vaak betaald, worden er natuurlijk geen tot weinig transactiekosten afgeschreven. Over het algemeen zijn de transactiekosten van een creditcard heel minimaal. Maar dat is wel iets om te bekijken.  

anonieme creditcard

Het verschil 

De mini mastercard aanvragen. Iedereen komt in aanmerking voor deze prepaid creditcard. Er wordt bij de aanvraag niet gekeken naar jouw inkomen of BKR-gegevens. Sommige mensen vergissen zich en denken dat een prepaid creditcard anoniem is, maar hier is echter niks van waar. Op het moment dat je je gegevens invult en vooraf vooruitbetalen, zit je nooit vast aan leningen die je met moeite weer kunt terugbetalen. Je betaald natuurlijk veilig, omdat je nooit meer kan verliezen dan het saldo dat je zelf hebt opgewaardeerd, Het risico op fraude wordt dan zelfs verkleind.

Een prepaid mastercard aanvragen klinkt voordelig maar. Is uiteindelijk duurder omdat je jaarlijks gemiddeld duurder uit bent. Dit komt door de startkosten, jaarlijkse bijdrage en eventuele storting fee. Wil je meer vergelijkingen zien? Bekijk dan de link bovenaan de pagina.