Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Geld lenen kost geld

2 min gelezen

We kennen het allemaal. Je geld is op maar je hebt nog een stukje maand over. Het leven wordt steeds duurder en duurder. Tuurlijk gaat het goed met de economie maar zolang de prijzen blijven stijgen zonder dat de lonen hier in meegroeien wordt Nederland eigenlijk vooral een heel duur land om in te wonen. Papa en mama willen natuurlijk altijd bijspringen wanneer ze de mogelijkheden hebben zodat ze hun oogappeltje kunnen helpen. Niet iedere ouder heeft de mogelijkheden en niet iedere zoon of dochter wilt bij hun vader, moeder of ander familielid toeschieten om geld bij te lenen. 

Welke opties zijn er nog meer om geld te lenen

Balen hoor je zit al krap bij kas en dan gaat de was machine kapot. Naast balen is dit vooral een dure grap wanneer je geen geld meer hebt. Waar kun je dan allemaal geld lenen? Je kunt natuurlijk je oma’s gouden horloge uit de tweede wereldoorlog dat terug gevonden is op de zolder van Anne Frank verkopen bij een pandjes huis op de hoek van de straat in Charlois Rotterdam. Je kunt er ook voor kiezen om je geld te lenen via een betrouwbare website op het internet. De opties hiervoor zijn enorm. Let op geld lenen kost geld om je natuurlijk rente betaald over het geleende geld maar je kunt er wel van uit gaan dat het geleende geld op je bankrekening blijft staan. 

Wat moet je met meer geld dan je verdiend? 

Eigenlijk heeft iedereen dezer dagen dus de mogelijkheid om meer geld te hebben dan ze eigenlijk verdienen. Geld voor een boot, geld lenen voor een auto, geld voor een keuken, geld voor een nieuwe aanbouw, geld voor zonnepanelen, geld om de maand door te komen zodat je normaal booschappen kan doen in plaats van leven op droog brood en water onder een brug. Geniet er van!