Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Geldlenencheck

1 min gelezen

Kennis en ervaring

Geldlenen-Check is een onderdeel van A-Krediet. A-Krediet is al jarenlang bezig als bemiddelaar in financieën. Wij zijn over de jaren gespecialiseerd geraakt op het gebied van krediet, leningen, (auto)verzekeringen en hypotheken.logo

Door onze kennis in financiële dienstverlening zijn wij er van in staat u een goed en duidelijk advies te geven. Hierbij houden wij uw persoonlijke en financiële wensen altijd in ons achterhoofd.

Geldlenen-Checkimg-doorlopend-krediet

Geldlenen-Check is opgericht met de reden om meer openheid en duidelijkheid te bieden op het gebied van geld lenen. Op deze manier krijgen klanten te zien hoe wij te werk gaan. Met deze zekerheid kunt u zonder zorgen een financering aangaan.

Onafhankelijk en objectief
A-Krediet is een zelfstandige onderneming die u eerlijk, objectief en goed onderbouwd advies aanbied. Dit komt omdat wij niet gebonden zijn aan welke bank of verzekeringsmaatschappij dan ook. Wel wordt er samengewerkt met bijna elke Nederlandse bank. Zo kunnen wij de meest scherpe rente en/of premietarieven voor u bemachtigen. Hier krijgt u dus gegarandeerd betrouwbaar advies.

img-persoonlijke-lening

Persoonlijk contact
Wij kunnen op verschillende manieren contact opnemen met u. Wij doen dit door middel van persoonlijk contact, per telefoon of per e-mail. Uw wensen zijn erg van belang, dit is dan ook de rede van het persoonlijk contact.