Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Heeft u een zaak voor een vastgoed advocaat?

3 min gelezen

Mijn opa bezit al heel erg lang een stuk grond en het is erg lastig om het te kunnen verkopen. Ik probeer hem met mijn ouders goed te helpen en op dit moment maken we ook veel vooruitgang. We hebben al een bodemonderzoek uit kunnen voeren en dat is gelukkig helemaal goed gegaan en alles ziet er nog netjes uit. Het is ook een prachtig stuk grond en wij hopen heel erg dat degene die het koopt er een mooi huis op gaat zetten. Mijn opa doet zijn zaken vaak via wat vage mensen, maar wij wilden deze keer dat alles gewoon netjes ging gebeuren en we besloten maar een vastgoed advocaat erbij te halen. Ik ben de kleindochter die rechten studeert, dus natuurlijk kreeg ik de taak om een goede vastgoed advocaat te vinden. Ik weet natuurlijk wel een beetje waar ik moet zoeken als het gaat om een vastgoed advocaat, omdat ik zelf ook van plan ben om vastgoed advocaat te worden. Ik vond het ook helemaal niet erg om een vastgoed advocaat te zoeken en ik besloot maar gewoon te beginnen op het internet, omdat ik dan vast al veel informatie kan vinden over degene die je in gaat huren. Na een tijdje op het internet gezocht te hebben had ik helaas nog geen goede site kunnen vinden. Ik had natuurlijk wel sites gevonden met goede advocaten, maar meestal dan geen vastgoed advocaat, of het koste gewoon ontzettend veel geld. Toen ik een tijdje verder had gezocht kwam ik uiteindelijk op de site damste.nl terecht en daar was ik eigenlijk gelijk heel erg enthousiast over. De site was heel erg overzichtelijk en ik kon hier zeker een goede vastgoed advocaat vinden en dat was natuurlijk precies waar ik naar opzoek was. Ik kon veel informatie over de vastgoed advocaat vinden op de site, maar zoals wij leren op mijn studie is het altijd handig om te bellen en bepaalde vragen te stellen. Ik had dus ook even gebeld en veel vragen gesteld, zodat ik zeker wist waar ik en mijn opa aan toe waren. Gelukkig was alles helemaal goed geregeld en werd ik heel erg goed geholpen door de vriendelijke werknemers.

Ik heb via deze site een vastgoed advocaat kunnen regelen

Ik ben eerlijk gezegd heel erg verbaasd over de kwaliteiten die onze vastgoed advocaat had en we hebben het stuk grond dat ook heel snel kunnen verkopen en daar zijn we heel erg blij mee. In het proces is erg goed naar ons geluisterd en ik merkte dat mijn opa daar vooral heel erg blij van werd. Ik ben heel erg blij dat we op deze site terecht zijn gekomen, want we zijn hier heel erg goed geholpen.

Ik ben blij dat we het stuk grond hebben kunnen verkopen

Heeft u ook interesse in dit product, dan kunt u:

  • Even naar de site damste.nl surfen
  • Het aanbod op de site bekijken
  • Bellen om uw vragen te kunnen stellen

Ik ben erg tevreden over de goede service van dit bedrijf en ik zou hen dan ook willen aanraden aan anderen.