Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Heeft u ook inkoopondersteuning nodig?

3 min gelezen

Inkoopondersteuning, een woord waar ik hier voor nog nooit over had gehoord en waar van ik dus ook niet wist hoe hard ik het nodig had als ondernemer. Ik doe aan inkoop en verkoop van kleding en van wijn, een gekke combinatie ik weet het maar ik vind het heerlijk om te doen. Maar ik hou me het liefst bezig met het verkoop stukje van mijn bedrijf en ben niet zo gek op het inkoop stukje. Toen ik dus op de website van inkada.nl kwam zag ik dat ze iets aanbieden dat inkoopondersteuning heet. Inkoopondersteuning betekent dat ze u helpen met alles wat met inkoop te maken heeft. Ze hebben bijvoorbeeld een zelf ontwikkelde inkoopscan, dit geeft u een goed beeld van de huidige inkoop situatie. Welke leveranciers zijn er bijvoorbeeld? Ze gaan op die manier bepalen of er ergens besparingsmogelijkheden liggen, of er producten of diensten aanbestedingsplichtig zijn en wat gevolgen zijn als u het beleid niet wijzigt. Een helder inkoopbeleid is dus heel belangrijk en dit bedrijf kan u daar bij ondersteunen. Ze stellen ook een inkoophandboek met u samen op om echt resultaten te gaan boeken. Ze stellen tijdens de inkoopondersteuning ook een inkoop jaarboek met u op voor een concrete aanpak voor het komende jaar. Daarnaast stellen ze ook inkoop voorwaarden met u op. U kunt vrijblijvend contact met het bedrijf opnemen voor een gesprek zodat ze u alles kunnen vertellen over hun werkwijze en alles wat ze voor u kunnen doen en betekenen. Ze doen ook aan kwaliteitsmetingen en contractbeheer, interimwerkzaamheden en ze hebben een inhuurdesk. Op de site kunt u referenties lezen uit verschillende branches. Het laatste nieuws en verschillende documenten kunt u ook inzien. Via telefoon en email kunt u contact met ze opnemen om o.a. te spreken over inkoopondersteuning. Ze stellen zichzelf voor op de site zodat u weet met wie u te maken heeft en wat ze allemaal doen. Ik vind het heel fijn dat ik met ze in zee ben gegaan want het is me allemaal nu een stuk duidelijker geworden en daar heb ik gewoon heel veel aan natuurlijk.

Heeft u ook inkoopondersteuning nodig misschien?

Het is dan wel raadzaam om deze website een keer te gaan bezoeken en door te gaan lezen wat ze allemaal te bieden hebben op dat gebied en de andere gebieden waar in ze werkzaam zijn. ik ben erg geholpen met hun adviezen en hun hulp en ondersteuning. Ik had het niet anders willen of kunnen doen, en alles gaat me nu veel makkelijker af op dit gebied.

Wilt u ook gebruik maken van hun diensten?

Neem dan een kijkje op hun site, omdat

  • Ze weten waar ze het over hebben
  • Vakkundig en gespecialiseerd zijn in hun vakgebied
  • Ze u netjes en vriendelijk te woord staan.

Ik geloof dat geen bedrijf zonder dit kan, het is nodig u zelf hierin te verdiepen om uw bedrijf nog beter te kunnen runnen en laten lopen. U zult er geen spijt van krijgen dus neem even de tijd om het door te nemen dan weet u waar ik het over heb.