Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Het administratiekantoor in Amersfoort

1 min gelezen

Wanneer ik het heb over een administratiekantoor Amersfoort, dan praat ik over Ben Snijder. Wat begonnen is als een hobby, is in 2004  officieel van start gegaan als zijn werk. Doordat hij zijn kantoor aan huis heeft, scheelt dit ook aan de kosten. Je kan voor allerlei diensten hier aankloppen, zoals:

  • Aangifte inkomstenbelasting particulier
  • Aangifte inkomstenbelasting zakelijk
  • Voorlopige aangifte inkomstenbelasting particulier
  • Voorlopige aangifte inkomstenbelasting zakelijk
  • Aangifte omzetbelasting
  • Het verzorgen van uw administratie
  • Opmaken van tussentijdse rapportages
  • Opstellen jaarrekening
  • Opstellen budgetten
  • Aanvragen/wijzigen toeslagen

Sinds ik mijn gehele boekhouding uit handen heb gegeven, hoef ik mij daar geen zorgen meer over te maken.  

Alle achterstanden weg gewerkt

Omdat ik een tijdje ziek ben geweest, waardoor ik niet kon werken, heeft het administratiekantoor in Amersfoort mij enorm geholpen. Binnen een mum van tijd was mijn hele in en uitgaven weer rechtgetrokken en mijn boekhouding weer overzichtelijk. Moet er niet aan denken dat ik deze klus helemaal zelf had moeten oplossen, daar was voor mij geen beginnen aan. 

Ben jij als startende ondernemer ook benieuwd naar wat Ben Snijder voor jouw bedrijf kan betekenen, neem dan snel contact met hem op. Daarvoor kan je het formulier op de website invullen en Ben neemt daarna zo snel mogelijk contact met je op.