Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

mooie horeca parasol

1 min gelezen

1Beste lezer, ik denk dat jullie inmiddels al wel weten dat mijn broertje een eigen onderneming heeft. Ik help mijn broertje bijna dagelijks en daar ben ik erg trots op. Ik heb zelf wat meer ervaring dan dat hij heeft, daardoor kan ik hem de juiste tips geven. Mijn broertje heeft een onderneming in de horeca, hij heeft een erg leuke tent. Er komen veel mensen en dat is natuurlijk super. Mijn broertje had alleen een probleem, er kwam erg veel winden zon op zijn terras, en daarom moest hij horeca parasol aanschaffen. Hij had alleen geen idee waar hij dit moest aanschaffen, en daarom zijn we het internet opgegaan. Op het internet kwamen we al snel uit op de website van Xterior, hier vind je parasols van hoge kwaliteit. Op de website kwamen we gelukkig al snel schermen tegen die perfect bij het terrast pastte, deze hebben we besteld, en we verwachten ze snel binnen te krijgen.

1
Een geweldige aankoop!

De horeca parasol zijn inmiddels al aangekomen, en daar zijn we uiteraard zeer blij mee. Ze zijn al geplaatst, en ze geven
het terras van mijn broer net wat extra’s. We hebben ze dus bij de juiste website gekocht, en daarom kan ik jullie dit als tip meegeven. Op het terras van mijn broertje komt nu veel minder wind door en dat is precies wat we hiermee wilde bereiken.2

Meer verhalen