Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Tip: uitdeuken zonder spuiten

1 min gelezen

Wanneer je hier de titel leest, uitdeuken zonder spuiten, dan zal je wel denken waarom dit tussen de financiële blogs staat. Nou dat ga ik je hier uitleggen. de meesten onder ons hebben wel een vervoersmiddel in de vorm van een motor of een auto. Iedereen weet dat het onderhoud hiervan soms best wel in de prijzen kan lopen. Vaak alleen al ben je voor een onderhoudsbeurt al rond de €100,- kwijt en daar moet dan nog alles bijkomen. Je begrijpt wel dat dan mijn financiële toestand op dat moment alles behalve positief is. Daarom ben ik altijd op zoek naar alle koopjes en aanbiedingen. 

Schitterend resultaat

Onlangs ben ik met mijn auto naar Van Uden Restyling geweest. Helaas had ik vorige week een steen op mijn auto gekregen en hierdoor was een flinke deuk in mijn motorkap ontstaan. Je kan deze wel laten maken bij een garage, maar dat gaat heel veel geld kosten. Na enig speurwerk op het internet kwam ik de mogelijkheid van uitdeuken zonder spuiten tegen. Deze manier van schadeherstel is vele malen goedkoper dan wanneer je de auto opnieuw moet laten spuiten. Meteen hier een afspraak gemaakt en binnen een mum van tijd kon ik weer deukloos de weg op.