Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Verdien geld met opruimen

2 min gelezen
Goud inkoop Amsterdam

Iedere keer dat je aan het opruimen bent heb je die sieraden weer in je handen, steeds sterker komt de vraag in je op waarom je ze eigenlijk nog steeds bewaard. Misschien denk je dat je er niet veel geld voor krijgt als je het inwisselt, maar bij goud inkoop Amsterdam krijg je een eerlijke hoge prijs voor al je sieraden. Dit kunnen horloges, armbanden, kortom alle sieraden van zilver of goud. Ook bestek van zilver kun je verkopen, ben je de muntenverzameling beu en wil je er vanaf? Bij zilvergoudamsterdam.nl loop je met een grote glimlach weer naar huis toe. 

Goud inkoop Amsterdam

Jaren ervaring

Niet voor niets bestaat zilvergoudamsterdam.nl al meer dan twintig jaar, door de expertise van de medewerkers en de eerlijke prijzen die zij hanteren. Door een open en eerlijke taxatie krijg je waar je recht op hebt, een eerlijke prijs aan de hand van de koers. De combinatie van de staat van de sieraden, het gehalte van het edelmetaal en de kwaliteit van de stenen als deze aanwezig zijn. Wanneer je vragen hebt over de taxatie, zijn de medewerkers bereid om je precies uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat. Bij goud inkoop Amsterdam wordt er altijd open en transparant gecommuniceerd met de klanten.

Kom vrijblijvend langs in de winkel

Twijfel je of wil je eerst de prijs weten wat je krijgt voor je sieraden, je bent zonder afspraak altijd welkom bij zilvergoudamsterdam.nl. Of je nu een paar gram, of een paar kilo goud of andere sieraden hebt. Heb je voorwerpen waarvan je weet dat ze al een zeer hoge waarde vertegenwoordigen, kun je altijd vooraf contact opnemen. Goud inkoop Amsterdam garandeert je dat zij je altijd kunnen helpen, met een eerlijke en transparante taxatie die je de hoogste prijs geeft die er is.