Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Wil je een klein bedrag lenen

2 min gelezen
logo minilening header

Wil jij een klein bedrag lenen? Het is mogelijk om een minilening af te sluiten dit betekend dat je een lening afsluit voor een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Deze nieuwe vorm van een lening is speciaal voor de consument die in een korte periode een klein geldbedrag nodig heeft. Het lijkt vaak ingewikkeld om te lenen, maar bij een minilening is dat anders. 

Makkelijk een klein bedrag lenen

Als je een klein bedrag wilt lenen komen daar geen rare credit checks bij kijken. Er wordt niet gekeken of je een BKR registratie hebt. Je kan dus gewoon een klein bedrag lenen als je als je nog andere leningen hebt lopen. Er zijn ook nog veel andere voordelen van de zogenoemde flitslening. Op het moment dat je hebt bepaald dat je de flitslening wilt afsluiten krijg je binnen 24 uur het geld op je rekening. Dit geldt voor alle bedragen dus ook als je een lening af wilt sluiten van het maximale bedrag (1500 euro). Je kan zelf bepalen wat voor een bedrag je wilt lenen het moet echter wel een rond bedrag zijn. Als het om lenen gaat moet je in honderdtallen lenen. 

Hoe werkt het aanvragen van de minilening

De aanvraag van een minilening is slechts een klein en gemakkelijk proces. Er zijn een paar vragen die je moet beantwoorden voordat je de lening krijgt toegezegd. Met het beantwoorden van de vragen ben je maar 5 minuten bezig. Dit kan gewoon op je telefoon of computer. Het is wel een vereiste om een foto van je legitimatie op te sturen. Je kan de lening namelijk pas afsluiten vanaf je 18e. Snap je toch nog niet precies hoe de aanvraag van een minilening werkt gebruik dan het handige stappenplan.