Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

American Express accepterende bedrijven

1 min gelezen
American Express

De American Express accepterende bedrijven worden er steeds meer. Gelukkig maar, want dit plastic betaalmiddel is niet meer uit onze samenleving weg te denken. Voorheen kon je bij slechts enkele bedrijven hier een betaling mee uitvoeren. Maar hier komt nu verandering in, want je kan dit nu ook in andere bedrijven gebruiken. Bedrijven zoals:

  • Webshops
  • Reisorganisaties
  • Tankstations
  • Supermarkten

Vooral de laatste categorie is erg interessant. Vooral nu je ook bij de Jumbo hiermee kan gaan betalen.

Er zijn diverse voordelen aan het gebruik van deze kaart. Zo is er geen limiet en hierdoor kan je onbeperkt aankopen gaan doen.

Bekijk hier de Amercan Express accepterende bedrijven

In Nederland is de laatste jaren een enorme groei te zien van mensen die deze kaart ook gebruiken. Voorheen waren het andere kaarten die alleen maar werden aangevraagd en gebruikt. Denk hierbij aan de Visa en de Mastercard. Tegenwoordig is de Amex dus ook erg in trek. ( let wel, AMEX is de afkorting van deze kaart.)

Eén van de redenen dat wij een AMEX kaart hebben aangevraagd is dat hier sprake is van een pre-sale van Ticketmaster. Hiermee wordt bedoeld dat wanneer er een optreden komt van een groot en bekend artiest, hiervoor speciaal entreebewijzen besteld kunnen worden. Deze kaarten worden niet op de reguliere markt verkocht, maar zijn alleen bestemd voor de verkoop als AMEX tickets. Op deze manier kan je toch makkelijk aan een kaartje komen. Probeer deze creditkaart ook uit en profiteer van de eerste 12 maanden gratis.