Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Bitcoins kopen

2 min gelezen

Bitcoins kopen met iDeal? Als u bitcoins wilt gebruiken of kopen is het openen van een wallet de eerste stap die u zult moeten zetten. Waarom moet ik dat dan? Zonder Bitcoin wallet is het onmogelijk om uw Bitcoins en andere Altcoins op te slaan, te versturen of te ontvangen.

Er zijn partijen zoals Bitvavo die zich bezighouden met het kopen en verkopen van Bitcoins, dit noemen wij Bitcoin wisselkantoren. Deze partijen maken het mogelijk om veilig en eenvoudig Bitcoins te kopen en verkopen via IDeal.

Dit is verreweg de meest eenvoudige manier. Het houdt in de pratijk meestal niet meer in dan het gewenste aantal Bitcoins of Euro’s invoeren en afrekenen. Na het kopen of verkopen worden de Bitcoins of euro’s op de, door jou aangegeven rekening, gestort.

Waarom kies je voor Bitvavo?Lees eerst eens meer op https://bitvavo.com/bitcoin. Bij Bitvavo heb je momenteel de mogelijkheid om meer dan 10 verschillende cryptocurrencies makkelijk aan te schaffen door veilig te betalen met iDEAL. Hieronder zie je alle beschikbare cryptomunten die aangeboden worden bij Bitvavo.

Het is mogelijk om met euro’s, Bitcoin of Litecoin naar Bitvavo over te maken. Je kunt euro’s storten via iDEAL of door een bankoverschrijving, wat maximaal 1 werkdag duurt. Bij Bitvavo is het altijd mogelijk om je gekochte crypto om te ruilen of te verkopen voor euro’s of andere currency.

Bitvavo staat er om bekend dat je zonder enige technische rompslomp digitale valuta kopen. Het registreren is eenvoudig en binnen enkele minuten kun je al je eigen cryptocurrency kopen. Een ander voordeel is dat ze geen minimum bedragen hanteren en instappen is voor iedereen mogelijk.