Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Is het verstandig om te investeren in crypto?

2 min gelezen

Iedereen denkt anders over of het verstandig is om te investeren in crypto. De een heeft er meer vertrouwen in dan de ander en de een verdient er veel meer geld aan dan de ander. Maar is het verstandig? Investeren is naar mijn idee zeker verstandig. Je verdient geen geld met het op je spaarrekening laten staan. Investeren in aandelen of in crypto zal ik dan zeker aanraden. De meeste mensen hebben te weinig tijd om zich in te lezen in crypto. Zij kunnen er ook voor kiezen om hun geld beheerd te laten beleggen. Vermogensbeheerder Yieldt is een organisatie waarbij dit kan.

De strategie van Yieldt in het kort

Yieldt maakt het voor iedereen toegankelijk om te kunnen beleggen in de crypto markt zonder dat ze daar verstand van hebben. Klanten profiteren van de deskundigheid van Yieldt en door de jarenlange ervaring op het gebied van crypto. De klant kan zich bezighouden met de dingen die zij leuk vinden om te doen en Yieldt doet het harde werk. Of een klant nou een grote of een kleine belegger is, bij Yieldt behandelen ze elke klant hetzelfde. Ze werken met een risicomijdend oogpunt. Dit houdt in dat zij wel kansen pakken maar op een zo effectief en veilig mogelijke manier.

Geen indexfonds waar maar eenmalig naar je wordt omgekeken

Yieldt volgt altijd de laatste ontwikkelingen en zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Het is voor de klant namelijk wel zo prettig als een organisatie weet waar die het over heeft. De medewerkers van Yieldt kunnen ‘s avonds laat nog worden gebeld om de markt in de gaten te houden als er nieuwe ontwikkelingen zijn. De klant heeft hier geen omkijken naar en dat maakt Yieldt zo’n goede organisatie. Daarnaast speelt veiligheid en betrouwbaarheid een zeer belangrijke rol binnen Yieldt. Ze werken namelijk samen met de grootste exchanges in de wereld. Bekende platforms zijn Bitvavo en Kraken. De positieve reacties van deze partijen klinken vaak zo: Bitvavo betrouwbaar en Kraken betrouwbaar.

Handige onderwerpen om te weten bij Yieldt

  • Naast de wereldberoemde bitcoin belegd Yieldt ook in vele andere crypto’s waar veel potentie in zit
  • Mocht het risico te hoog worden dan kan Yieldt op een korte termijn tijdelijk het speelveld verlaten. Zo staan zij even aan de zijlijn en wachten tot het slechte weer is overgewaaid. Daarna kunnen ze weer volop kansen pakken.
  • Yieldt heeft het vizier op de lange termijn staan en geloofd in waardetoevoeging.