Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Meer weten over telefoonnummer belasting? Klik hier!

1 min gelezen
belastingadviseur-120x120

Sinds gisteren heb ik besloten om het telefoonnummer belasting op te zoeken. De tijd is namelijk alweer aangebroken om belastingaangifte te doen. Nu ging het vorig jaar niet goed met de aangifte. Na het invullen van het formulier ben ik erachter gekomen dat ik een paar fouten heb gemaakt. Dit komt mede door de telefoniste van de Belastingdienst. Zij kon mij niet optimaal helpen op dat moment.

ZoekenBelasting-nieuws-small-120x120

Om een beter beeld te krijgen van de verschillende bedrijven die er zijn heb ik besloten om het internet op te gaan. Je kunt namelijk bij veel bedrijven terecht voor belastingvragen. Nu kwam ik de Belastingtelefoon tegen. Dit bedrijf is op veel gebieden deskundig en weet dan ook als geen ander om mij het beste te kunnen helpen. Daarnaast kreeg ik dit bedrijf geadviseerd door een goede vriend van mij. Hij heeft namelijk een goede ervaring aan dit bedrijf over gehouden.

ContactBelastingtelefoon-small-121x121

Dit wekt natuurlijk enige interesse bij mij op. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. Het contact met de medewerkers verloopt goed. De medewerkers staan mij gedurende het gesprek vriendelijk te woord en leggen alles netjes uit. Zij bieden mij optimale begeleiding bij het juist uitvoeren van de aangifte. Geweldig bedrijf! Gisterenmiddag na het telefoontje heb ik gelijk aangifte gedaan. Het is fijn dat alles goed verlopen is. Zij hebben mij erg goed geholpen. Bij dit bedrijf kom ik in de toekomst zeker terug.