Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Mijn advies is om voor deze no cure no pay incassobureau te gaan

2 min gelezen
no cure no pay incasso

0701124953_logoonsburoMijn grootste ergernis om verlies te maken doordat klanten niet betalen. Gelukkig zijn er hier vandaag de dag genoeg bureaus voor die men kan inschakelen. In sommige gevallen is in inschakelen van zo’n incassobureau dan ook de enige mogelijkheid. Zo maak ik al jaren gebruik van de diensten van Bill Incasso. Zelf had ik hun toen er tijd eenvoudig online gevonden. Ik zocht namelijk op de zoekterm: “no cure no pay incassobureau“. Zo kreeg ik een aantal opties te zien. Wat ik gedaan had om toen mij keuze te maken was om van elke bureau meerdere recensies te lezen. Dit kun je overigens ook gebruiken voor webshops, websites etc. Wanneer jij namelijk de ervaringen van voorgaande klanten leest, kun jij voor jezelf een duidelijk beeld vormen van wat je kunt verwachten. Op deze wijze kom je namelijk niet achteraf voor verrassingen te staan. Omdat de recensies over billincasso.nl zo goed waren, nam ik ook direct contact met hun op. Na al die jaren dat ik gebruik heb gemaakt van hun diensten ben ik nog steeds een zeer tevreden klant. 

no cure no pay incasso

Dit is wat zij jou allemaal kunnen bieden

Wanneer je ervoor kiest om dit no cure no pay incassobureau in te schakelen ben je verzekerd van het volgende:

  • Werkt niet met abonnementen;
  • Heeft gratis incassostickers;
  • Verstuurt gratis uw laatste herinneringen (pre incasso);
  • Berekend geen dossierkosten bij aanlevering incasso opdracht;
  • Heeft online inzage via online portal;
  • Is lid van de NVI en houder Incasso Keurmerk;
  • Werkt op basis van No Cure No Pay;

Verder is de service hier ook nog uitstekend, zeker een aanrader dus!

1007075318_118_siecru

Meer verhalen