Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Veel ervaring bij VWM Advocaten 

2 min gelezen

Hans op de Weg heeft een transportbedrijf met bijna 200 medewerkers. Hij is erg meegaand met zijn personeel, maar kan toch niet voorkomen dat het soms niet zo loopt als iedereen zou willen.  

‘Als grote onderneming is het altijd handig om terug te kunnen vallen op adviseurs als je ze nodig hebt’, vertelt Hans aan zijn bureau met uitzicht over zijn gestalde wagenpark. ‘Waar je met mensen werkt, kunnen altijd conflicten ontstaan of je het nu wilt of niet. Ooit kwam ik in contact met de mensen achter VWM Advocaten en ik kan met recht zeggen: het is het fijnste advocatenkantoor in Breda en omgeving. Ze hebben er veel relevante ervaring op het gebied van arbeidsmediation, ondernemersrecht en het opstellen van sociale plannen. En natuurlijk houd ik VWM Advocaten het liefst buiten de deur, maar als je ze dan toch nodig hebt, is het heel fijn samenwerken met ze. 

VWM Advocaten uit Breda 

“Er zijn meerdere advocatenkantoren in Breda, maar er is geen beter kantoor dat mijn belangen en dat van mijn mensen beter behartigd”, aldus Hans, terwijl hij er wel bij moet vermelden dat hij niet met alle kantoren te maken heeft gehad. “Het advocatenkantoor van VWM in Breda mag dan niet heel groot zijn, maar de kennis die ze nodig hebben, hebben ze er in huis. Lawrence van Woensel en Maaike Meinhardt hebben samen bijna een halve eeuw ervaring in alle soorten arbeids- en ondernemersrecht en vertegenwoordigden hun branche in de diverse brancheverenigingen. Het geeft alleen maar meer aan dat de mensen waarmee ik samen mijn problemen oplos, de juiste zijn. VWM Advocaten kan ik daarom van harte aanbevelen als het meest betrokken advocatenkantoor van Breda en omstreken. Ze zijn open en direct en winden er geen doekjes om. Ze helpen mij altijd een makkelijke oplossing aan te dragen bij moeilijke conflicten.”