Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Een auto verkopen particulier hoeft niet moeilijk te zijn

2 min gelezen
Geld

Wanneer je jouw auto particulier verkoopt krijg je er in de meeste gevallen meer voor terug dan wanneer je deze inruilt bij de garage waar je een nieuwe of andere auto koopt. Toch weerhoudt het veel mensen ervan om een auto zelfstandig particulier te verkopen. Zij zien op tegen de rompslomp die dit met zich meebrengt. Ze vinden het onderhandelen over de verkoopprijs vervelend. Ook het ontvangen van vreemde mensen die willen komen kijken naar de auto stelt hen niet op hun gemak. Net zoals de vraag of er een proefritje gemaakt kan worden, wat als degene niet mee terugkomt met de auto of een ongeluk krijgt en schade rijdt? Dit zijn precies de redenen waarom Bynco zijn diensten heeft uitgebreid. De dienst; auto verkopen particulier, zorgt ervoor dat je voortaan zonder rompslomp maar voor een goede prijs jouw eigen auto particulier kunt verkopen.

Bynco helpt jou met het auto verkopen particulier

Bynco is een platform waar particuliere kwalitatief goede tweedehandsauto’s kunnen kopen tegen een eerlijke scherpe prijs en met 180 dagen garantie en een proefrit van 14 dagen. Omdat Bynco merkte dat er veel behoefte was aan wat hulp bij het auto verkopen particulier hebben zij nu een nieuwe dienst toegevoegd. Jij als particulier kunt nu jouw auto aanbieden via het platform van Bynco en zonder romplomp jouw auto verkopen voor een goede prijs. Bynco regelt alles en jij kunt gewoon achteroverleunen tot je auto goed is verkocht.

Kennis maken met Bynco

Wil jij ook graag jouw auto verkopen particulier? Kijk dan eens voor meer informatie op de website van Bynco.com. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief goede andere tweedehands auto of wanneer je een lease auto nodig hebt voor tijdelijk of langdurig ben je bij Bynco aan het juiste adres. Heb je vragen over de dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact op via de chatfunctie op de website.