Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Mijn zoon heeft letselschade opgelopen

1 min gelezen

Als ouders ben je altijd bang dat een van je kinderen iets overkomt. Natuurlijk maakt iedereen zich zorgen als je kinderen niet thuis zijn, maar naar een leuk feest gaan, of gaan stappen.  Vaak komen ze dan zeer laat in de nacht weer thuis, maar ik kan ze moeilijk thuis laten zitten, maar deze keer had ik gehoopt dat ik mijn zoon wel thuis had gehouden.   Die bewuste avond ging mijn zoon met een grote groep stappen, natuurlijk maakte ik mij zorgen, je hoort tegenwoordig zoveel rare dingen. Midden in de nacht ging onze deurbel, in het begin dacht ik  dat het in mijn droom was, maar toen de bel weer ging stapte ik mijn bed uit om bij het raam te kijken wie er voor de deur stond, het was de politie. Tijdens het stappen was mijn zoon bij het oversteken van een weg geschept door een auto, hierdoor had hij letselschade opgelopen.  Gelukkig viel het achteraf mee, maar de schrik zat er goed in. In het ziekenhuis kwamen ze erachter dat hij zijn been had gebroken. Omdat de automobilist gedronken had, werd het een rechtszaak om de kosten te verhalen. Omdat er sprake was van letselschade hebben we een advocaat ingeschakeld.  lawyers-1000803_960_720-300x200

Alles is goed geregeld

Gelukkig dat we een advocaat hadden ingeschakeld, deze heeft ons heel wat zorgen uit handen genomen. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met onze zoon, het gips is eraf en hij kan weer goed lopen, maar de schrik zit er nog goed in. cropped-justitia3kleinervier-e1466162203923