Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Wat wordt verstaan onder betaalbare kunst?

2 min gelezen
https://www.strafbeschikking-advocaat.nl/

Als je opzoek bent naar betaalbare kunst ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen de allergrootste beelden in de collectie. Wij hebben ook mooie beelden die bijvoorbeeld in de kast passen of in de vensterbank. Onder de 100 euro is er een grote collectie met beelden en voorwerpen waar je uit kunt kiezen. Deze zijn allemaal met liefde gemaakt en precies op maat. Ook kun je ervoor kiezen om een eigen ontwerp te laten uitvoeren. Hier kun je het beste persoonlijk contact voor opnemen. Maar daarnaast hebben wij ook diverse beelden voor in de tuin. Deze zijn van verschillende samenstellingen. Je kunt voor brons,zilver of keramiek kiezen. Daarnaast zijn wij ook de webshop bij uitstek voor het vinden van een goed en origineel cadeau. Wij hebben daarom ook niet alleen beelden maar ook tegeltjes en voorwerpen. Zo is er voor ieder budget een prachtig cadeau te vinden.

Wat kun je geven voor een afscheid?

Het artihove afscheid geschenk is een uniek cadeau voor een afscheid van bijvoorbeeld een collega. Een afscheid is namelijk nooit leuk en hier kun je maar beter het beste van maken. Door bij ons in de webshop te bladeren naar het beste en origineelste cadeau is je aandacht even afgeleid van de negativiteit. Ook kun je op deze manier een cadeau vinden wat niemand anders heeft. Zo blijft de gedachte van jouw collega het beste hangen bij jou cadeau. Ook zal hij regelmatig in huis er tegenaan lopen en denken van goh dit heb ik van hem of haar gekregen. Het is een grote dank voor diegene en ook een waardering van het goede werk en de inzet die zij gehad hebben.

Een prachtig bronzen beeld kopen

Je kunt bronzen beelden online kopen. Als eerste kun je kiezen voor de prachtige tuinbeelden die wij in de collectie hebben. Meestal wordt er gekozen voor brons en keramiek. Echter is keramiek wel veel meer werk om te onderhouden als brons. Alleen de kleur brons past weer niet overal bij. Maar zo is er wel voor ieder voordeel een nadeel te bedenken. Ook heb je prachtige beelden voor bijvoorbeeld te plaatsen in een kast. Zo kun je de aandacht van de kast vervangen door het prachtige beeld. Eventueel zou je ook het beeld in de vensterbank kunnen plaatsen. Zo kan iedereen die langskomt jou goede smaak voor kunst zien.

Welke moderne sculpturen zijn er?

Artihove moderne sculpturen zijn uniek gemaakt door goede kunstenaars. Je hebt dus een persoonlijk item in huis wat met liefde gemaakt is. Maar daarnaast kunnen wij ook veel maatwerk leveren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om van een foto van je dierbaren een beeld te gaan ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat je een uniek item in jouw woonkamer of buiten hebt. De persoonlijke touch is datgene wat je bijna iedere dag weer raakt. Daardoor is het ook een perfect cadeau om weg te geven. Naast brons en zilver kun je ook kiezen voor keramische of vergulde moderne sculpturen.