Finance Artikelen

Alles over boekhouding, leasen, beleggen en internetbankieren

Zorgplicht financieel adviseur

1 min gelezen
Zorgplicht financieel adviseur

De Zorgplicht financieel adviseur heeft ons enorm kunnen helpen. Nadat wij erachter waren gekomen dat wij destijds een verkeerde informatie van onze verzekering hadden gekregen. Een aantal jaren geleden hebben wij een verzekering afgesloten en daar zijn wij nu achter gekomen dat dit geen goede verzekering voor ons was. Elke maand hebben wij netjes de premie betaald en verder nooit aanspraak op deze verzekering hoeven doen. Echter voor een tijd terug was er brand uitgebroken in onze woning. Gelukkig waren wij niet thuis, maar dat maakt de ellende er niet beter op.

Schadeloos gesteld door de hulp van de Zorgplicht financieel adviseur

Toen wij onze verzekeraar op de hoogte hadden gesteld van de ontstane schade, kregen wij een bericht retour. Na taxatie door hun expert kwamen zij erachter dat wij onder verzekerd waren. Gevolg was dat maar een zeer klein gedeelte voor vergoeding in aanmerking zal komen. Nooit eerder waren wij hierop gewezen en dat maakte het juist zo erg.

Gelukkig hebben wij enorme steun gehad aan de Zorgplicht Advocaten. Zij hebben kunnen aantonen dat de verzekeraar in gebreke is geweest en niet de juiste informatie heeft verstrekt. Hierdoor zijn wij in ons gelijk gesteld en heeft de verzekeraar alsnog het volledige bedrag moeten vergoeden. Zonder de hulp van deze adviseur hadden wij nog geen onderdak boven ons hoofd.